Over ons

LED Vision Nederland is gespecialiseerd in visuele beleving & communicatie waarbij de nieuwste LED technieken worden gebruikt. Wij adviseren o.m. over het vervangen van uw traditionele verlichting naar LED verlichting, LED lichtreclame, verlichte LED poster zuilen met spandoek of naadloos behang (tot 50 meter lang, 5 meter hoog aan één stuk). Een gang-, wacht-, kantoor-, directie ruimtes of voorgevel veranderen we in een visuele beleving die een positief gevoel oproept bij de kijker.

 

Ons unique selling point is de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding die we bieden! Door alleen de hoogstnoodzakelijke overhead te hebben kunnen we de kosten laag houden en dit weer op een positieve manier doorberekenen naar de klant met als resultaat: gunstige tarieven!  Het tarief is natuurlijk maar één onderdeel. We zijn als familiebedrijf vooral zeer betrokken bij de aan ons gegunde opdrachten en zijn trots op het door ons geleverde werk waarbij we steeds weer samen op zoek zijn naar verbeteringen in de kwaliteit van het geleverde.

LED Verlichting

Voordelen van LED zoals u wellicht al weet is o.a. de combinatie van energiezuinigheid en lange levensduur. Aan de hand van ons gemaakte LED lichtplan brengen wij in kaart wat uw klantbehoeftes daarin zijn. In het lichtplan rekenen wij voor hoeveel honderden tot duizenden euro’s op jaarbasis u per vestiging kunt besparen.

 

Panelen

 

Wij leveren ook LED verlichte borden met spandoek met uw eigen reclameboodschap, logo of bedrijfsnaam daarop. Door de gebruikte materialen en techniek “leeft” uw boodschap wat de kijker zeker zal opvallen. Ondanks de hoge attentiewaarde zal de kijker het ervaren als een prettige visuele beleving.

Met naadloos behang haalt u een unieke muurdecoratie in huis. Behang uw wanden (of het nu buiten of binnen is) tot 50 meter lang en tot 5 meter hoog zonder naden met een eigen gekozen foto of uit de 50 miljoen bestanden waar we toegang tot hebben. U creëert in elke kamer zo uw eigen sfeer.

Projecten

In de portfolio staan alvast wat voorbeelden wat we voor eerdere opdrachtgevers hebben gedaan. Wij willen graag een duurzame partnership met onze klanten opbouwen dat betekend dat we werken op basis van vertrouwen en goed advies waarbij we 100% achter de producten staan die wij leveren.